Racerapport Kistaloppet, 130831.

Startvikt: ca 79 kg
Runt 18 grader, spöregn precis innan start. Lerigt/blött.
Tid: 39:43, plats: 114

Måttlig uppvärmning i garaget till Kista galleria pga starkt regnande innan start. Hög startvikt. Något svårsprunget första km pga lerigt i grusspår samt en del mindre knixar. Dock glest med löpare så långt fram. Svårt att hitta passande rygg. Blåste lite. Gick med facit ut lite blygsamt. Missade de flesta kilometermarkeringar (fanns de ens?).
Fick kotte under skon och var tvungen att stanna. Lyckades bibehålla tempot på slutet trots lite kuperad sista del av banan. Hade nog kunnat springa lite fortare men är sammantaget mycket nöjd med att för första gången springa en landsvägstävling över 10km under 40 minuter. Fick en snygg löparjacka för den bedriften, se nedan: